[Comfort Zone]

Conscious Skin Science

Een goed leven voor iedereen

[ Thuis ] is onze belangrijkste basis, waar we ons op ons gemak voelen en onszelf omringen met de mensen en dingen waar we van houden. Maar onze lichamen en zielen bewonen ook andere huizen, die aan ons. Gegeven zijn door [ onze planeet en onze huid ]. Het is belangrijk voor ons om ze te beschermen en ze gezond, vitaal en mooi te maken. Daarom is ons doel het creëren van [ een goed leven voor iedereen ]: Huidverzorgingssppecialisten, hun klanten en voor iedereen wiens werelden we delen, al is het maar kort.

Als [ gecertificeerde b corporation® ] is het onze taak om de beste voor de wereld te zijn. Zo zorgen we voor een evenwichtige benadering van Schoonheid, streven we naar duurzaamheid en bouwen we relaties op, geïnspireerd door ethiek.

Als [ huidexperts ] helpen wij het ecosysteem van de huid om haar optimale balans en vitaliteit te bereiken in een continu veranderende omgeving, die wij [ de comfortzone van de huid ] noemen.

Na meer dan 20 jaar van [ continu onderzoek ] haalt ons laboratorium nu ook inspratie uit onze [ wetenschappelijke tuin ] en levert hoogwaardige, zuivere, resultaatgerichte en duurzame huidverzorging, door het beste van wetenschap en natuur te combineren voor een echte verrijking en [ unieke ervaringen ].

Onze producten worden vervaardigd in onze [ davines village ] in parma, Italië.

Onze filosofie is [ conscious skin science ].

Welkom bij [ COMFORT ZONE ]. Dit is thuis.

CONSCIOUS SKIN SCIENCE™

Elke keuze die we in ons leven maken heeft een impact op onze huid en de wereld om ons heen.

Onze bewuste huidverzorging bevat wetenschappelijk onderbouwde, duurzame, resultaatgerichte oplossingen die zorgen voor comfort van de huid, om een diep gevoel van welzijn en respect voor het milieu te garanderen.

Wij selecteren enkel de beste beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen. Wij kiezen er bewust voor om geen dierlijke bijproducten, siliconen, minerale oliën, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en SLS te gebruiken. We werken er naartoe om alle ethoxylaten en acrylaten te verwijderen.

Onze formuleringen zijn ontwikkeld door ons interne R&D laboratorium, getest door huidexperts en hun doeltreffendheid is klinisch bewezen. Onze formuleringen zijn geschikt voor veganisten, met uitzondering van de ontharingswax. 

Onze producten worden geproduceerd in Italië in de Davines Village, een CO2-neutrale productielocatie waar gebruikt gemaakt wordt van hernieuwbare energie. Onze verpakking is duurzaam en volledig recyclebaar. We compenseren de CO2-uitstoot dankzij EthioTrees, een eigen herbebossings- en sociaal regeneratieproject.