Acne behandeling

Er zijn verschillende soorten acne, de bekendste daarvan is acne vulgaris (oftewel jeugdpuistjes) Maar ook tijdens zwangerschap en op latere leeftijd kan er acne voorkomen door verschillende oorzaken. Blijf er  niet mee rondlopen en kom eens langs voor advies en/of een behandeling toegespitst op jouw huid.

Met een acne behandeling worden puistjes, oneffenheden, mee-eters en littekens behandeld.

Om een optimaal resultaat te behalen, werken wij met een behandelplan op maat. Voorafgaand aan de behandeling onderzoeken we de huid, waarbij we jouw huidtype bepalen en inschatten in welke mate de acne actief is.

De vervolgbehandeling kan bestaan uit in- of uitwendige medicatie (dmv doorverwijzing naar je huisarts), reinigingsinstructies, huidtherapie of een combinatie van deze methodes.

Een thuisroutine met een aantal, voor jouw huid, beste producten is hierbij onmisbaar. De behandelingen in de salon zijn ter ondersteuning, we zullen het samen moeten doen !

70 % van de aanpak vind thuis plaats en 30 % in de salon. Ik begeleid je hierbij stap voor stap naar een rustigere huid.

Om meer duidelijkheid te geven over een acne behandeling bespreken wij het ontstaan van acne, de verschillende behandelmethoden en de kosten en (mogelijke) vergoeding van de behandeling door je zorgverzekeraar.

Prijs vanaf:  € 52,50 (vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering)